Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
TIDENPREPEINALIPEI APOTONESESERphoto-cover

Τι δεν πρέπει να λείπει να λείπει από το νεσεσέρ σου

Το γυναικείο νεσεσέρ είναι σαν το τσαντάκι του Sport Billy. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται εκεί μέσα. Αν και κάθε γυναίκα έχεις τις δικές της ανάγκες, υπάρχουν κάποια βασικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ.

Lip balm

LIPBALM

Τα σκασμένα χείλη δεν αρέσουν σε κανέναν. Βρες το lip balm που ταιριάζει στις ανάγκες σου από τη σειρά lip care της Apivita. Δοκιμασμένο το lip care με πρόπολη, το οποίο επανορθώνει τα σκασμένα χείλη χάριν της βιταμίνης Α, της βισαβολόλης και του ελαίου από αβοκάντο.

Λάδι μαλλιών

LADIMALLION

Υπάρχει γυναίκα που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά της; Μάλλον όχι. Το νέο λάδι μαλλιών Fructis Brushing Express προστατεύει τα μαλλιά από συσκευές θερμότητας και μειώνει στο μισό το χρόνο που χρειάζεται για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου.

Μανό

MANO

Το αγαπημένο σου μανό δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ. Κάτι να σου φύγει μία “γωνία” από το μανικιούρ σου, κάτι ένα έκτακτο ραντεβού, το μανό κρίνεται απαραίτητο. Μένει μόνο να επιλέξεις τα αγαπημένα σου χρώματα από τις συλλογές της Essie.

Eyeliner

May_CreativeSpread_Templ.indd

Το eyeliner είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σου. Το Master Kajal είναι το πρώτοκωνικό, κρεμώδες liner από τη Maybelline New York, με kohl χρωστικές εμποτισμένες με πολύτιμα έλαια. Κατάλληλο για την εσωτερική γραμμή του ματιού, γλιστρά εύκολα κι απαλά.

Μάσκαρα

MASKARA

Θέλεις να μοιάσεις με κούκλα Kawai; Αν ονειρεύεσαι μεγάλα κι έντονα μάτια, η Miss Manga από τη LOreal Paris είναι η νέα μάσκαρα που θα κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα.

Κραγιόν

KRAGION

Αν είσαι λάτρης των σκούρων αποχρώσεων, θα λατρέψεις την νέα grunge πρόταση Berry Me της Inglot. Το κραγιόν #175 και το AMC Lip Pencil #33 υπόσχονται ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Προϊόν ντεμακιγιάζ

PROIONDEMAQUILLAGE

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το ντεμακιγιάζ αν θέλεις να διατηρήσεις μια υγιή και φρέσκια επιδερμίδα. Το Eau micellaire démaquillante από τα Sephora αποτελεί τον πιο δροσιστικό τρόπο καθαρισμού και ελαφριάς περιποίησης του προσώπου. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τονωτική λοσιόν

TONOTIKILOTION

Μην υποτιμάς τα οφέλη της τονωτικής λοσιόν, αφού ενυδατώνει την επιδερμίδα μετά το ντεμακιγιάζ. Το Shea Butter Fresh Face Water από την LOccitane είναι μία alcohol free τονωτική λοσιόν που ολοκληρώνει τη διαδικασία της αφαίρεσης του μακιγιάζ και τονώνει το δέρμα.

Κρέμα χεριών

KREMAXERION

Τα χέρια είναι από τα μέρη του σώματος που μαρτυρούν την ηλικία μας γυναίκας. Επίσης, είναι κι από τα πιο πολύπαθα. Είναι λοιπόν σημαντικό να τους δώσεις την προσοχή που τους αρμόζει, χρησιμοποιώντας πάντα ενυδατική κρέμα χεριών. Η κρέμα χεριών με γιασεμί και λευκό τσάι από την Apivita είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών, αφήνει την επιδερμίδα απαλή, περιποιείται και ενδυναμώνει τα νύχια χάρη στη βιοτίνη, τη βιταμίνη Ε και την προβιταμίνη B5 και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση χάρη στην πρόπολη, το λευκό τσάι, τη βιταμίνη Ε και το έγχυμα αμαμελίδας.

Άρωμα

AROMA

Δεν μπορείς να πας πουθενά χωρίς το σήμα κατατεθέν σου, δηλαδή το άρωμά σου. Αν πάλι είσαι από τις γυναίκες που δεν μπορούν να μείνουν πιστές σε ένα μόνο άρωμα, μπορείς να τα αλλάζεις ανάλογα με τη διάθεσή σου. Αν και η επιλογή αρώματος είναι κάτι πολύ προσωπικό, το Lovein Paris της Nina Ricci, κρύβει όλη τη μαγεία του Παρισιού μέσα σε ένα υπέροχο μπουκάλι.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates