Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
HOMEPAGE-SOCIALBUSINESSCARD

Social Business Card: μετατρέψτε το προφίλ σας σε μια πρωτότυπη επαγγελματική κάρτα!

  • Έχετε κουραστεί από τις ίδιες βαρετές επαγγελματικές κάρτες; Θεωρείτε ότι τα social media είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής σας παρουσίας και θέλετε να έχετε ενιαία εικόνα; Τότε το Social Business Card είναι για σας! Είναι μία καινούρια, μοναδική online υπηρεσία η οποία “τραβάει” πληροφορίες από το profil σας στο Facebook, το Twitter ή το LinkedIn και τις μετατρέπει σε μία πρωτότυπη business card. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε δυο-τρία κλικ και είστε έτοιμοι!

  • To Social Business Card παίρνει το όνομά σας, τον επαγγελματικό σας τίτλο, την φωτογραφία του profil σας, το timeline cover σας και σχεδιάζει την κάρτα σας. Χωρίς πολύπλοκα design, με απλές διαδικασίες και κυρίως δωρεάν! Είναι πανεύκολο και ότι πρέπει για μία μικρή επιχείρηση που δεν μπορεί να σηκώσει πολλά έξοδα.

  • Βέβαια δεν έχετε πολλές εναλλακτικές όσον αφορά το lay out της κάρτας! Αυτή τη στιγμή έχουν μόνο ένα βασικό lay out αλλά στο μέλλον υπάρχει η περίπτωση να προστεθούν κι άλλα. Αφού φτιάξετε την κάρτα σας, κάνετε download το αρχείο και βρίσκετε έναν τυπογράφο για να σας την τυπώσει!

  • Η ιδέα ανήκει στο Stephen Ou, ο οποίος είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος επιχειρηματίας. Πήγε στην Αμερική το 2008, χωρίς να μιλάει λέξη αγγλικά, αλλά όπως δηλώνει στο προσωπικό του site, κυνήγησε το Αμερικάνικο όνειρο! Έχει δημιουργήσει ήδη 7 επιτυχημένα applications και είναι ακόμα στο high school!

SOCIALBUSINESSCARDFOTO1

http://socialbusinesscard.me/

http://stephenou.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates