Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
BOOMF- HOME PAGE

Boomf! Τυπώστε τα αγαπημένα σας Instagram επάνω σε γλυκά!

Ένα από τα πιο αγαπημένα φωτογραφικά θέματα στο Instagram είναι τα γλυκά! Τάρτες, κρέπες, βάφλες, τούρτες κτλ έχουν εξελιχθεί σε super models της food photography. Το Boomf όμως έρχεται να αντιστρέψει τους ρόλους. Γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας Instagram φωτογραφίες σε λαχταριστά marshmallows! Τώρα, μπορείτε να “απολαύσετε” τους φίλους σας, τους εχθρούς σας, τις μοναδικές σας στιγμές, τα μέρη που επισκεφθήκατε κτλ… στην κυριολεξία!

 BOOMF-ΦΩΤΟ 1

Τι είναι το foodprinting

 BOOMF - ΦΩΤΟ 2

Κάθε κουτί περιέχει 9 μοναδικά marshmallows, κοστίζει 12 λίρες και αν αναρωτιέστε αν όντως τρώγονται η απάντηση είναι ναι! Είναι φτιαγμένα από φρουκτόζη, ζάχαρη, ζελατίνη και άλλα υλικά ζαχαροπλαστικής ενώ η επιφάνεια είναι τυπωμένη με βρώσιμο μελάνι. Το food printing είναι γενικά στα πάνω του αλλά το Boomf το πηγαίνει λίγο παραπέρα!

Πώς να τα αγοράσετε

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Μπαίνετε στο Boomf.com, συνδέεστε μέσω Instagram, επιλέγετε 9 φωτογραφίες και boomf!!! σε μια εβδομάδα τα προσωπικά σας marshmallows είναι στην πόρτα σας! Ή στην πόρτα του αγαπημένου σας προσώπου γιατί είναι ίσως ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα!

 BOOMF - ΦΩΤΟ 3

Boomf.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates