Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ILOVESUNDAYS-HOME-PAGE

«Προσπαθώντας να περιγράψουμε» τον κόσμο ή «Κύμα Κορεάτικης Τέχνης»

Προσπαθώντας να περιγράψουμε τον κόσμο

 

Υπάρχει ένα μέρος όπου ψεύτικο χιόνι καλύπτει αληθινά βουνά.

Υπάρχει ένα μέρος όπου μπορείς να αγοράσεις αντίδοτο για την μοναξιά σε CD.
Υπάρχει ένα μέρος όπου ο χορός υπάρχει μόνο ως ανάμνηση στην μνήμη τριών ηλικιωμένων γυναικών.

Υπάρχει ένα μέρος όπου μπορείς να νοικιάσεις ξένους για να κλαίνε στην κηδεία σου.
Υπάρχει ένα μέρος όπου αν ο στρατός στείλει τον πατέρα σου σε αποστολή, σου δίνουν μία ρέπλικα σε φυσικό μέγεθος για να σου κρατάει παρέα.

Έναν κόσμο που γίνεται μεγαλύτερος μέρα με τη μέρα επιχειρούν να περιγράψουν οι ThirdAngel και οι malavoadora. To Βρετανικό Συμβούλιο και το bios παρουσιάζουν τους πρωτοπόρους ThirdAngel σε συνεργασία με την πορτογαλική ομάδα malavoadora και τον συγγραφέα ChrisThorpe στην περφόρμανς «WhatIHeardAbouttheWorld».

Πρόκειται για μια αφυπνιστική και διασκεδαστική απόπειρα να περιγράψει έναν κόσμο που γίνεται μεγαλύτερος μέρα με τη μέρα. Μια σειρά από φαινομενικά ακραίες (αληθινές) ιστορίες για μέρη όπου μπορείς να αγοράσεις αντίδοτο για την μοναξιά σε CD ή να νοικιάσεις ξένους για να κλαίνε στην κηδεία σου, να ακούσεις έναν ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδίδει μόνο σιωπή και να επισκεφτείς πραγματικά βουνά καλυμμένα με ψεύτικο χιόνι.

What-i-heard-about-the-world

Οι ιστορίες συνδέονται, δίνοντας διαφορετικές οπτικές του κόσμου, άλλες φορές με σκοτεινό χιούμορ, άλλες με αισιοδοξία για το μέλλον, βασισμένες στην εμπειρία των ανθρώπων και στην εικόνα που διατηρούν για τον κόσμο στη μνήμη τους. Μια διερεύνηση πάνω στην αφήγηση ευρύτερα, στο πώς λέμε ιστορίες αλλά και πώς τις αντιλαμβανόμαστε, καθώς διεκδικούμε ο καθένας μας την θέση του στο παγκόσμιο χωριό της πληροφορίας και της ενημέρωσης. Τί είδους ιστορίες μας παρασέρνουν, πώς αυτές μεταδίδονται και πώς διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνονται μέσα απ’ αυτές.

Info

31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου

Παραστάσεις: Παρασκευή – Κυριακή

Έναρξη: 21.00

Τιμή Εισιτηρίου: 15 & 10 ευρώ (φοιτητικό)

BIOSMain

Πειραιώς 84, Αθήνα

210 3425335

«Κύμα Κορεάτικης Τέχνης» στην Τεχνόπολη

Προλαβαίνεις να πάρεις μία γεύση από την Κορέα, γνωρίζοντας την παράδοση και τον πλούσιο πολιτισμό της, μιας και η έκθεση «Κύμα Κορεάτικης Τέχνης» που διοργανώνει ο Καλλιτεχνικός Σύνδεσμος της Κορέας στην Τεχνόπολη, ολοκληρώνεται στις 3 του μήνα.

Αφορμή για τη διοργάνωση της έκθεσης στάθηκε η επέτειος της συμπλήρωσης των εξήντα χρόνων από τη λήξη του πολέμου και της συμμετοχής των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας, καθώς και τη συμπλήρωση πενήντα δύο χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ-ΤΕΧΝΗ

Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 700 καλλιτέχνες, εκθέτοντας από ένα έως έξι έργα ο καθένας. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κορεάτικη ζωγραφική, δυτική ζωγραφική, ακουαρέλα, χαρακτική, γλυπτική, χειροτεχνία και λαογραφία.

Info

έως 3 Φεβρουαρίου

Χώρος διεξαγωγής: Τεχνόπολη – Κτίριο Δ12

Ώρες λειτουργίας: 10.00-20.00

Είσοδος Ελεύθερη

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates