Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
coverphoto-must-have-buys

Οι must have αγορές για το 2014: θα κλέψεις την παράσταση

Νέος χρόνος νέα γκαρνταρόμπα. Ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει απόλυτα λόγω των περιορισμένων οικονομικών μας, μερικές καινούριες αγορές αρκούν για να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας και να μας ανεβάσουν τη διάθεση. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για ψώνια, αυτή είναι η λίστα μας για το 2014:

Pink gold double ring by Calliopi

halfandhalf

Ένα δαχτυλίδι δεν είναι ποτέ αρκετό. Πόσο μάλλον όταν είναι σχεδιασμένο και φτιαγμένο στο χέρι και φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας κοσμημάτων και ζωγράφου Calliopi. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι φέρει ένα κρυφό μήνυμα, μετατρέποντάς το αυτομάτως σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό.

halfandhalf.gr

Georgina Skalidi Clutch Bags

hyperbola

Ακόμα κι αν οι τσάντες δεν ανήκουν στα φετίχ σου – κομματάκι δύσκολο για τις γυναίκες – οι δημιουργίες της GeorginaSkalidi θα σε ενθουσιάσουν. Η συλλογή Hyperbola, εμπνευσμένη από τη μαθηματική εξίσωση της υπερβολής, είναι από τις αγαπημένες μας και δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε ένα κομμάτι.

georginaskalidi.com/eshop

Persol Vintage

persol

Η Persol αγαπάει τη vintage αισθητική, όπως κι εμείς άλλωστε. Θα λατρέψεις τα PolarizedSuprema γυαλιά ηλίου.

evardavas.gr

Faux γούνα

faux-fur

Δεν θα σε κρατήσει μόνο ζεστή, αλλά θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσω αφού ταιριάζει σε όλες τις ώρες. Από το πρωινό σου τζιν μέχρι το LBD, η faux γούνα αποτελεί την απόλυτη φετινή τάση.

Topshop.com

Clochet Hat

stella

Ένα καπέλο δεν θα προστατεύσει μόνο από το κρύο, αλλά θα απογειώσει την εμφάνισή σου. Το Clochethat της StellaMcCartney είναι απλά τέλειο.

Vans Classics

Vans_Era_pink

Κλασικά και αγαπημένα, τα VansClassics δίνουν χρώμα σε κάθε σου εμφάνιση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε την ντουλάπα μας χωρίς ένα ζευγάρι από την χαρούμενη αυτή συλλογή, είτε πρόκειται για το persimmon orange, είτε για το brilliant blue.

Kimono

kimono

Όχι μόνο δεν έφυγε από τη μόδα, αλλά αλλάζει συνεχώς ύφος και υφές. Το floralkimono θα το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίνοντας επιπλέον πόντους στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

Topshop.com

Ankle boots

ankle-boot-zara

Ιδιαίτερα βολικά και στιλάτα, τα ankleboots συνδυάζονται άνετα με τα τζιν αλλά και τις φούστες σου. Τόλμησε να ξεφύγεις από το κλασικό δερμάτινο μποτίνι, επιλέγοντας τη σουέντ εκδοχή του για πιο boho εμφανίσεις.

Zara.com/gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates