Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 απαραίτητα πράγματα της γκαρνταρόμπας μας

Με τον χειμώνα να βρίσκεται ήδη εδώ σκέφτεσαι τις νέες αγορές που θέλεις να κάνεις. Αφού ενημερώθηκες από το καλοκαίρι σχεδόν για τις νέες τάσεις και τα must have κομμάτια, ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις. Προτού όμως ξεχυθείς στα μαγαζιά, καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στην ντουλάπα σου. Δες τι πραγματικά χρειάζεσαι έτσι ώστε να αποφύγεις τις περιττές αγορές και να κάνεις οικονομία. Το βασικότερο: Ό,τι και να προστάζει η μόδα υπάρχουν κάποια ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

1.     Jean παντελόνι jean

1-JEAN
Σίγουρα θα έχεις πολλά. Έχεις όμως το σωστό; Η αγορά του σωστού jean απαιτεί χρόνο και ψάξιμο κι όχι απαραίτητα μια περιουσία, για να ταιριάζει στο σωματότυπό σου και να κρατήσει χρόνια. Αν αποτελεί κομμάτι κλειδί στο ντύσιμό σου, τότε μη διστάσεις να δώσεις και κάτι παραπάνω.

2.     Καπαρντίνα trenchcoat

2.TRENCHCOAT
Η αγορά μιας καπαρντίνας αποτελεί μία κλασική και ταυτόχρονα ευκολοφόρετη επιλογή. Σε χρώμα μαύρο ή μπεζ είναι ιδανική για τα πρώτα κρύα και τις βροχές. Αν δεν είσαι του κλασικού στυλ τότε προτίμησε μία σε έντονο χρώμα.

3.     Κασμιρένιο πουλόβερ jumper

3.JUMPER
Ένα κασμιρένιο πουλόβερ συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα ρούχα. Είτε με μία pencil φούστα είτε με το αγαπημένο σου τζην, σε κάθε περίπτωση θα δώσει extra πόντους στο στυλ σου.

4.     Παντελόνα palazzopants

4.èÄåíÑäéåÄ
Αν δεν είσαι λάτρης της φούστας, τότε η παντελόνα αποτελεί το ιδανικό κομμάτι για σένα. Άνετη και chic, φοριέται από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ένα ποτό. Κάνε τη διαφορά, επιλέγοντας μία με prints, όπως το πουά.

5.     Φούστα pencil / skirt

5.îéìëíÄ-PENCIL 5.îéìëíÄ
Ένα από τα κομμάτια που θα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Σε άλφα γραμμή, pencil, maxi, σίγουρα θα βρεις μία που θα ταιριάζει στο σωματότυπό σου και θα προσδίδει θηλυκότητα στο στυλ σου.

6.     Δερμάτινο jacket leatherjacket

6.-JACKET
Τα τελευταία χρόνια το δερμάτινο τζάκετ έχει ενσωματωθεί στο καθημερινό ντύσιμό μας. Μαύρο ή μπορντό διακοσμημένο με studs ή πέτρες υπόσχεται να ανανεώσει το στυλ σου και να βγάλει στην επιφάνεια την πιο ροκ πλευρά σου. Προσοχή: βεβαιώσου ότι «κάθεται» καλά στους ώμους.

7.     Λευκό πουκάμισο whiteshirt

7.-äÑìâéèéìâÄãàëé
Η ποικιλία είναι μεγάλη κι έτσι δεν θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που σου κάνει «κλικ». Αν πάλι το κλασικό λευκό πουκάμισο σου φαίνεται βαρετό, τότε προτίμησε ένα διαφανές ή διακοσμημένο με λεπτομέρειες.

8.     Μαρινιέρα stripedtop

8.ãÄêàåàÑêÄ
Αγαπάμε την μαρινιέρα γιατί μας θυμίζει τόσο πολύ το Παρίσι. Συνδύασέ τη με pencil φούστα και χαμηλά τακούνια ή με το αγαπημένο σου τζην και μπαλαρίνες.

9.     Μικρό Μαύρο Φόρεμα Little black dress

9.ãàâêéãÄìêéîéêÑãÄ
Για το συγκεκριμένο κομμάτι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αποτελεί κομμάτι-κλειδί καθώς σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν πρέπει να πας κάπου και δεν ξέρεις τι να βάλεις. Το μόνο που χρειάζεται να επιλέξεις είναι ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ. Τόσο απλό.

10.  Wrap dress wrap


10.WRAPDRESS
Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα wrap dress, τότε σίγουρα αυτό θα ήταν από τη συλλογή της Diane von Furstenberg. Το συγκεκριμένο φόρεμα αγκαλιάζει τη μέση αναδεικνύοντας έτσι τη θηλυκότητά σου. Αντί του κλασικού μαύρου επίλεξε ένα με έντονα σχέδια.

 

Φωτό από: www.personal.psu.edu

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates