Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
EIRININIKOLOPOULOU

Μαζί μας το site www.eirinika.gr

Μαζί με την γνωστή και έγκριτη δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου, δημιουργό του ιστότοπου www.eirinika.gr, αποφασίσαμε να φιλοξενεί η κάθε μία το site της άλλης.

Το eirinika.gr είναι ένα site ειδησεογραφικό και με ποικίλη ύλη. Ο χαρακτήρας του είναι ποιοτικός και θετικός που ταιριάζει με τον δικό μας ιστότοπο της Ευτυχίας και της Θετικής και Ενδιαφέρουσας πλευράς της ζωής.

Έχουμε λοιπόν πολλά κοινά χαρακτηριστικά οπότε, στο εξής, θα κάνουμε αναρτήσεις και από τις ειδήσεις της Ειρήνης.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου είναι δημοσιογράφος, από τις μακροβιότερες παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων και εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Διακρίθηκε για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που έλαβε από διεθνείς προσωπικότητες και ήταν η βασική παρουσιάστρια των δύο επίσημων εκπομπών της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας – 2004.

Έχει πάρει αποκλειστικές συνεντεύξεις με διεθνείς προσωπικότητες, πολιτικούς, συγγραφείς, καλλιτέχνες, όπως Γιασέρ Αραφάτ, Ούλοφ Πάλμε, Φρανσουά Μιτεράν, Μάργκαρετ Θάτσερ, Τίνα Τέρνερ, Τομ Χανκς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπεν Άφλεκ, κλπ.

Παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΤ2, Mega Channel, Star Channel, Alpha, ET1, ERTWorld, Eurosport.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates