Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
dasldjnhfg

Τράβα μπρος, μήπως είναι το motto του 2014; {VIDEO}

«Κι είναι πάντοτε ωραία, η ελπίδα για παρέα»

Όπως όλα τα καινούργια ξεκινήματα, έτσι και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς 2014 έχει δικαίωμα σε ένα motto: «Τράβα μπρος», αφού έτσι κι αλλιώς πίσω δεν μπορεί να πάει κανείς. Το τραγούδι που έχει συμβολίσει αυτό το motto είναι το «Τράβα μπρος» σε στίχους του Αλέκου Σακελλάριου.

«Τράβα μπρος και μη σε μέλλει, θάρρος η ζωή μας θέλει»

Αυτό που μου αρέσει σε κάθε νέα χρονιά που έρχεται είναι η πεποίθηση ότι μπορούμε να την κάνουμε ό,τι θέλουμε. Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά και όλο μαζί συνολικά το παρελθόν μας που έχει γίνει «ιστορία» που και να θέλαμε δεν αλλάζει.

Θα άξιζε, λοιπόν, να πάρουμε φόρα και να σπρώξουνε τα όνειρά μας για φέτος. Ίσως να ανανεώσουμε μέσα μας όσα πιστεύουμε ότι αξίζουμε ή μπορούμε να κάνουμε για όφελός μας, και να διεκδικήσουμε την πραγματοποίησή τους.

Άρα, αφού κοιτάμε μπροστά, τραβάμε μπροστά. Το να πάμε μπροστά κοιτάζοντας πίσω είναι μάλλον ένα σουρεαλιστικό αστείο. Τράβα μπρος, μη σταματάς.

«Τράβα μπρος και όσα έρθουν και όσα πάνε, τράβα μπρος και του κεφαλιού σου κάνε, τράβα μπρος πριν η νιότη σου να φύγει, τράβα μπρος και η ζωή μας είναι λίγη».

Τράβα μπρος για όλο το 2014. 365 μέρες. 8.760 ώρες, 525.600 λεπτά, 31.536.000 δευτερόλεπτα είναι όλα δικά μας. Με θάρρος, αφού το λέει και το τραγούδι «θάρρος η ζωή μας θέλει». Μια δέσμευση στον εαυτό μας ότι με θάρρος θα πραγματοποιήσουμε αυτά που είναι προσωπικά σημαντικά για μας, ας κάνουμε ένα μεγάλο βήμα τραβώντας μπροστά, όλη την επόμενη χρονιά.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates