Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάνε τον Άγιο Βασίλη στους παππούδες και στις γιαγιάδες (VIDEO)

Το να κάνεις δωράκια και αγκαλιές σε μικρά παιδιά, τώρα τα Χριστούγεννα είναι διασκέδαση. Τα παιδιά είναι αθώα, λένε χαριτωμένα και απροσδόκητα πράγματα, κάνουν αστεία, γελάμε μαζί τους. Είναι μικρά ανθρωπάκια που εκφράζουν την ελπίδα για το αύριο.

Οι παπούδες και οι γιαγιάδες μας ό,τι έχουν να ζήσουν, σχεδόν το έζησαν. Μας αγάπησαν, μας πρόσφεραν πολλά και τώρα βρίσκονται προς τη δύση αφού δεν ακούνε καλά. Καθυστερούν να σηκωθούν από την καρέκλα, αργούν να περπατήσουν, θέλουν φροντίδα όπως τα παιδιά, χωρίς να έχουν την ενέργεια των παιδιών ή να μας κάνουν να γελάμε.

Τη διαφορά, την κάνει η αγάπη, που γεφυρώνει τις εκπτώσεις λειτουργιών των γερόντων. Η αγάπη μας, ο σεβασμός μας και η αναγνώριση όσων έχουν κάνει για εμάς, είναι το σημαντικότερο κίνητρο για να προσφέρουμε στις φετινές γιορτές αγιοβασιλιάτικα δωράκι αγάπης.

  • Το πρώτο δώρο είναι η παρέα μας, η φυσική μας παρουσία, που σπάει το τζάμι της μοναξιάς
  • Οποιοδήποτε άλλο χαρούμενο δωράκι, όπως ένα πολύχρωμο μπαλόνι, ή ένα αγιοβασιλιάτικο κουκλάκι, φέρνουν εορταστική ατμόσφαιρα στους παπούδες που αποζητούν τη ζωντανή παρέα, πέρα από τις ώρες στησίματος στην τηλεόραση
  • Φυσικά, πάνω από όλα και μαζί με την παρέα μας, μια κατσαρόλα ζεστή σούπα κοτόπουλο ή τα φάρμακα της εβδομάδας, για ορισμένους ίσως είναι ο μπουναμάς επιβίωσης.

Με πολλή αγάπη, ο καθένας μας ας κάνει τον Άγιο Βασίλη στους παππούδες και στις γιαγιάδες της ζωής του. Κι αν δεν έχει ο ίδιος παππού ή γιαγιά, σίγουρα έχει η γειτονιά.

Φωτό από: commons.wikimedia.org 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates