Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ΤΑ-ΔΥΟ-ΠΙΟ-ΑΣΤΕΙΑ-ΑΝΕΚΔΟΤΑ-ΤΟΥ-ΚΟΣΜΟΥ

Τα δύο πιο αστεία ανέκδοτα του κόσμου

Ας ξεκινήσουμε τη χρονιά με χαμόγελο. Σε μια έρευνα του αγαπημένου μου συγγραφέα (Quirquology) και καθηγητή Dr. RichardWiseman, κατέθεσαν ανέκδοτα υποψήφιοι ανεκδοτολόγοι από όλο τον κόσμο, με στόχο την ψηφοφορία και ανάδειξη του πιο αστείου ανέκδοτου στον κόσμο.

Ποιο κέρδισε; Το παρακάτω ανέκδοτο, που κέρδισε την πρώτη θέση και ψηφίστηκε από όλους. Το υπέβαλε ο GurpalGosal από το Μάντσεστερ.

Δύο κυνηγοί πάνε στο δάσος να κυνηγήσουν. Εκεί που περπατάνε, πέφτει ο ένας κάτω, ξερός. Δε φαίνεται να αναπνέει και τα μάτια του έχουν γυρίσει ανάποδα. Ο άλλος κυνηγός, έντρομος, βγάζει το κινητό του και τηλεφωνεί στο Πρώτων Βοηθειών.

Φωνάζει λαχανιασμένος: «Ο φίλος μου εδώ πέθανε! Τι να κάνω;» Ο υπεύθυνος στο τηλέφωνο του λέει ήρεμα: «Ηρεμήστε. Μπορώ να σας βοηθήσω. Πρώτα – πρώτα βεβαιωθείτε ότι πέθανε». Ακολουθεί ησυχία και αμέσως μετά ακούγεται ένα πυροβολισμός. Ξαναπαίρνοντας το τηλέφωνο, ο κυνηγός αναφέρει «Εντάξει! Τώρα τι να κάνω;».

(το ανέκδοτο αυτό βασίστηκε σε ένα αστείο του GoonShow που προβαλλόταν το 1950)

Τη δεύτερη θέση κέρδισε το εξής ανέκδοτο:

Ο Σέρλοκ Χολμς και το Δόκτωρ Γουάτσον πηγαίνουν για κάμπινγκ. Κατασκηνώνουν στήνοντας τη σκηνή τους κάτω από τα αστέρια και πέφτουν για ύπνο. Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, ο Σέρλοκ Χολμς ξυπνάει τον Γουάτσον και τον ρωτάει: «Γουάτσον, κοίτα τα αστέρια και πες μου τι βλέπεις».

Απαντάει ο Γουάτσον: «Βλέπω εκατομμύρια αστέρια». Λέει ο Χολμς: «Και τι συμπεραίνεις από αυτό;». Απαντά ο Γουάτσον: «Αν υπάρχουν εκατομμύρια αστέρια και αν κάποια από αυτά είναι πλανήτες, όπως η Γη μας, αυτό σημαίνει ότι κάπου εκεί πάνω υπάρχει ζωή».

Και ο Χολμς του απάντησε: «Γουάτσον, ηλίθιε, αυτό σημαίνει ότι την ώρα που κοιμόμασταν κάποιος έκλεψε τη σκηνή μας».

(Το ανέκδοτο αυτό το υπέβαλε στο διαγωνισμό ο GeoffAnandappa από το Μπλάκπουλ).

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates