Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Εξαιρετική πρωτοβουλία!

Το τένις είναι ένα από τα ωραιότερα αθλήματα του παγκόσμιου αθλητισμού και παρά το γεγονός πως σε ερασιτεχνικό επίπεδο στην Ελλάδα, οι αθλητές δεν είναι λίγοι, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το γεγονός πως το κόστος για να γίνει κάποιος επαγγελματίας αθλητής είναι αρκετά υψηλό, λειτουργεί συχνά αποτρεπτικά για κάποιον να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς απαιτούνται αρκετά χρήματα για να υπάρξει χορηγία προς έναν αθλητή.

Προ λίγων ημερών, δέχθηκα μια κλήση από τον βετεράνο τενίστα πρωταθλητή, Παντελή Μοσχούτη, ο οποίος με ενημέρωσε πως στην Ανάβυσσο εγκαινιάζεται ένα πρότυπο κέντρο Τένις, που έχει ως στόχο να προσελκύσει αθλητές από όλο τον κόσμο, ούτως ώστε να πραγματοποιούν εδώ στην Ελλάδα την επαγγελματική προετοιμασία τους.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, σε έναν τομέα πρωτοεμφανιζόμενο για τα ελληνικά δεδομένα, όπως είναι αυτός των ακαδημιών του Τένις.

Θα ήταν εντυπωσιακό και ελπιδοφόρο, να δημιουργούσαμε και σε αυτό το σπορ, αθλητές που θα μπορούσαν να διακριθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω της καλύτερης δυνατής προετοιμασία τους, να μην χάνεται ούτε ένα ταλέντο που θα μπορούσε να μεγαλουργήσει σε ένα εκ των πιο μοναχικών σπορ στον κόσμο.

www.animaclub.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates