Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
MYSOCIALPETWORK

MySocialPetwork.co.uk: ένα κοινωνικό δίκτυο για κατοικίδια!

Τα κατοικίδια είναι από τα πιο αγαπημένα θέματα του Internet. Όλοι τα λατρεύουν! Σε κάποια από τα πιο επιτυχημένα viral πρωταγωνιστούν τα πιο συμπαθητικά κατοικίδια! Στη λίστα με τα πιο δημοφιλή videos του YouTube “Πάντα” υπάρχει ένα με ζώα. Οι φανατικοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν φτιάξει ακόμα και Facebook profile για τα ζωάκια τους. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι κάποιοι δημιούργησαν και το MySocialPetwork.co.uk, κάτι ανάμεσα σε Facebook και Pinterest για κατοικίδια!

Βέβαια δεν είναι η πρώτη απόπειρα για ένα κοινωνικό μέσο ειδικά για ζώα! Το Catmoji είναι αφιερωμένο στις γάτες αλλά έχει μια πολύ πιο απλή δομή.

Το MySocialPetwork.co.uk είναι πιο ολοκληρωμένο και αρχικά μοιάζει λίγο με το Pinterest. Έχει όμως όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Facebook αφού επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να δημιουργήσουν το profile των αγαπημένων τους κατοικίδιων, να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους, να κάνουν “hearting”(το αντίστοιχο Like – οι φωτογραφίες με τα περισσότερα hearting μπαίνουν στο cute box της homepage) να ποστάρουν, να σχολιάζουν, να κάνουν tag σε φωτογραφίες, να κάνουν follow τα pets που συμπαθούν, να κάνουν αιτήματα φιλίας σε άλλα κατοικίδια και να στέλνουν προσωπικά μηνύματα. Και το MySocialPetwork δεν είναι μόνο για σκύλους και γάτες αλλά για κάθε είδους ζώο, από χάμστερς και κουνελάκια έως ιγκουάνα και ταραντούλες!

Μέσα από το MySocialPetwork.co.uk, οι ιδιοκτήτες μπορούν να μοιραστούν την αγάπη για τα κατοικίδιά τους, να τα φέρουν σε επαφή καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Επίσης, το MySocialPetwork χρησιμοποιείται από διάφορες φιλοζωϊκές οργανώσεις, οι οποίες ανεβάζουν πληροφορίες για αδέσποτα που αναζητούν σπίτι, πληροφορίες για φιλοζωϊκά events.

Αν θέλετε λοιπόν το κατοικίδιό σας να μην βαριέται όσο εσείς λείπετε από το σπίτι αλλά να περνάει ευχάριστα την ώρα του… φτιάξτε του ένα profile στο MySocialPetwork!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates