Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
H&M-HOME-PAGE

Με ένα μεγάλο πάρτι υποδέχτηκε το Παρίσι τη συλλογή ISABEL MARANT POUR H&M

Μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα δρόμου έγινε το λανσάρισμα της πολυαναμενόμενης συλλογής Isabel Marant pour H&M στο Παρίσι. Λάτρεις της σχεδιάστριας, συμπεριλαμβανομένων και των Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Berges-Frisbey, Olga Kurylenko και Lou Lesage, συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι για να γιορτάσουν το λανσάρισμα της συλλογής.

Σε μία ζωηρή ατμόσφαιρα πόλης, που αντικατόπτριζε τη μποέμικη ενέργεια της Marant, η συλλογή παρουσιάστηκε σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, με εικόνες, βίντεο και μοντέλα επιλεγμένα από τους απλούς ανθρώπους στο δρόμο, που αποκαλύπτουν τον κόσμο της Isabel Marant. Καθώς το Παρίσι είναι αναπόσπαστο μέρος του στυλ της, η πόλη ήταν φυσική επιλογή για να εορταστεί το λανσάρισμα της συλλογής στις 14 Νοεμβρίου σε περίπου 250 καταστήματα παγκοσμίως και στο διαδίκτυο.

«Θέλαμε να παρουσιάσουμε τη συλλογή με τρόπο που να φαίνεται αληθινός και ανεπίσημος, όχι με μία θεαματική εκδήλωση στο κόκκινο χαλί: έτσι βλέπω τη δουλειά μου. Σχεδιάζω για όλους και εμπνέομαι συνεχώς από τον κόσμο που βλέπω γύρω μου, γι’ αυτό μου φαινόταν φυσικό να έχω για φόντο της εκδήλωσης ένα αστικό σκηνικό. Και έπρεπε να είναι το Παρίσι, γιατί η πόλη είναι μέρος του DNA μου» δήλωσε η Isabel Marant.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates