Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
dsafdf0

Για γέλια και για κλάματα! {VIDEO}

Μέχρι που μπορεί να φθάσει η αγάπη ενός ανθρώπου για την ομάδα που αγαπάει; Η ερώτηση για κάποιους μπορεί να φαίνεται ανούσια, μπορεί να φαίνεται βλακώδης, μπορεί να φαίνεται ουτοπική αν κάποιος δεν έχει την παραμικρή ενασχόληση με τον αθλητισμό. Για κάποιον όμως που έχει έντονο ενδιαφέρον ως προς αυτό, η ερώτηση είναι απλώς ρητορική.

Για τον Φονσέκα ντα Σίλβα λοιπόν, η ερώτηση είναι σίγουρα ρητορική. Δεν πρόκειται για κάποιον φίλαθλο, δεν πρόκειται για κάποιο ποδοσφαιριστή, δεν πρόκειται καν για προπονητή μιας ομάδας. Πρόκειται για τον μασέρ της Απαρεσιντένσε, μιας Βραζιλιάνικης ομάδας που εξασφάλισε την άνοδό της στην κατηγορία χάρη σε δική του απόκρουση.

Και αν κάτι δεν καταλαβαίνετε από όλα αυτά, τότε είστε σε καλό δρόμο. Διότι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να παράσχει τις υπηρεσίες του σε έναν τραυματισμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας του. Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, ωστόσο ο μασέρ παρέμεινε πολύ κοντά στο γήπεδο και συγκεκριμένα πίσω από την εστία της ομάδας του. Βλέποντας το κακό να έρχεται, παρέμεινε στο τέρμα αποφασισμένος να βοηθήσει σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά. Και εντέλει πήγε, καθώς ο τερματοφύλακας έκανε μια κίνηση που υπό άλλες συνθήκες θα έφερνε την ισοφάριση της ομάδας. Ο Μασέρ, όμως, με μια τρομερή έμπνευση μπήκε στο γήπεδο και απέκρουσε την μπάλα δις στερώντας από την αντίπαλο της Απαρεσιντένσε το γκολ.

Το τι συνέβη μετά από την εκπληκτική στιγμή, αξίζει να το παρακολουθήσετε στο σύντομο βίντεο. Εκτός κι αν είστε φανατικός υποστηρικτής της Βραζιλιάνικης Τούπι…

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates