Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ΚΑΝΑΠΕΣ-6

Design: Το top 10 του καναπέ – παγίδα

Και ως καναπέ – παγίδα ορίζουμε εκείνον που δεν θα μας επιτρέψει να ξανασηκωθούμε ποτέ από την καθισιά του! Που για δέκα διαφορετικούς λόγους και με δέκα διαφορετικούς τρόπους θα μας κάνει να διστάσουμε να τον αποχωριστούμε!

Χαλάρωση σε level ονειρικό, με μερικούς καναπέδες που κυκλοφορούν στο «διακοσμητικό» σερφάρισμα ανά τον κόσμο!

1. Ο καναπές του αναγνώστη
ΚΑΝΑΠΕΣ-1

Θα σε σκλαβώσει εάν… αγαπάς να διαβάζεις ξαπλωμένος
Ατομικός, άνετος και ιδανικός για όσους θέλουν όταν διαβάζουν ένα βιβλίο να ξαπλώνουν και να χάνονται στο μαγικό κόσμο της ανάγνωσης. Εκτός από τους βιβλιοφάγους όμως, βολεύονται σίγουρα και όσοι αρέσκονται στην ατελείωτη κουβεντούλα face to face!

2. Ο καναπές – νομάς
ΚΑΝΑΠΕΣ-2

Θα σε σκλαβώσει εάν… βαριέσαι γρήγορα
Η θέση του καναπέ στο καθιστικό είναι κύριας σημασίας – εάν αλλάξει, αλλάζει αυτόματα και η συνολική διακόσμηση του σπιτιού. Τα ροδάκια αυτού του καναπέ του επιτρέπουν να αλλάζει μεριά όποτε το θελήσεις εσύ!

3. Ο καναπές της φαμίλιας
ΚΑΝΑΠΕΣ-3

Θα σε σκλαβώσει εάν… είσαι οικογενειακός τύπος
Ένα γωνιακό έπιπλο θυμίζει πάντα μια αγκαλιά, πόσο μάλλον όταν η επιφάνειά του σε καλύπτει ολόκληρο! Αυτός είναι ο καναπές για γονείς και παιδιά, αδερφάκια που παίζουν αλλά και για τον μπαμπά που απλώνεται για να δει τις ειδήσεις ή να διαβάσει την εφημερίδα του like a boss!

4. Ο γαλαξιακός καναπές
ΚΑΝΑΠΕΣ-4

Θα σε σκλαβώσει εάν… σου αρέσει το μοντέρνο και το εξαντρίκ
Θυμίζει διαστημική καμπίνα, με το μεταμοντέρνο του σχέδιο, το λευκό χρώμα και τις καμπύλες. Φαίνεται σαν καναπές των κολλητών φίλων που τους καλωσορίζει στην αγκαλιά του, προτού ξεκινήσει η προβολή κάποιας διάσημης sci-fi ταινίας!

5. Ο καναπές – τεράστιο αρκούδι
ΚΑΝΑΠΕΣ-5

Θα σε σκλαβώσει εάν… θες να νιώθεις συνέχεια μια ζεστή αγκαλιά γύρω σου
Ας μην ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε, δεν είναι μόνο για παιδιά – και απευθύνομαι σε όσους φτάνουν τα 35 τους χρόνια (εντάξει, για όσους τα ξεπερνάνε, δεν θα ταίριαζε ιδιαίτερα στο πρεστίζ τους)! Κατάλληλος «καναπές» για τους λάτρεις των cuddling φιγούρων αλλά και για τα κατοικίδιά σας!

6. Ο καναπές των VIP
ΚΑΝΑΠΕΣ-6

Θα σε σκλαβώσει εάν… γοητεύεσαι από το ακριβό στυλ
Μπορεί να είναι τετράγωνος, είναι όμως κομψός, πρακτικός και αναπαυτικός ο καναπές των VIP, που δημιουργεί εικόνες από ξενύχτια με καλό κρασί και ατέρμονες χαλαρές συζητήσεις. Παρόλο που είναι πολύ μεγάλος για ένα άτομο, δεν θα δυσαρεστούσε τον οποιονδήποτε να τον κρατήσει μονάχα για τον εαυτό του!

7. Ο καναπές των σινεφίλ
ΚΑΝΑΠΕΣ-7

Θα σε σκλαβώσει εάν… βλέπεις πολλές ταινίες
Ειδικά εάν τις βλέπεις με παρέα! Ποπ κορν, πατατάκια, μίνι τραπεζάκι για την κόκα κόλα και η διασκέδαση μεταφέρεται σε πλάνο «αράγματος»! Με τέτοιο «κάθισμα» στο σπίτι, ποιος ξαναπάει σινεμά;

8. Ο καναπές – παράδεισος
ΚΑΝΑΠΕΣ-8

Θα σε σκλαβώσει εάν… εμ..όπως και να ‘χει!
Με στρώμα μαλακό σαν σύννεφο, φαντάζομαι πως δεν θα μπορούσε κανείς να καθίσει παραπάνω από μία ώρα χωρίς να αποκοιμηθεί. Ιδανικός καναπές για όσους ταλαιπωρούνται από αϋπνία ή δυσκολεύονται να βολευτούν!

9. Ο καναπές της πολυτέλειας
ΚΑΝΑΠΕΣ-9

Θα σε σκλαβώσει εάν… αγαπάς τη χλιδή
Εάν εξαιρέσουμε το ότι λερώνεται εύκολα λόγω χρώματος και υφάσματος, πρόκειται για τον πιο ταιριαστό καναπέ για εραστές που πίνουν σαμπάνια, αναλύοντας τη ζωή υπό το φως των κεριών, ακούγοντας απαλή μουσική και απολαμβάνοντας τον πιο χλιδάτο καναπέ που έχω δει!

10. Ο καναπές – πάτωμα
ΚΑΝΑΠΕΣ-10

Θα σε σκλαβώσει εάν… βαριέσαι τις μετακινήσεις μέσα στο σπίτι
Φαντάζεσαι αντί να περπατάς στα πλακάκια, να νιώθεις τις πατούσες σου να αγγίζουν μια μαλακή επιφάνεια χαλάρωσης; Εδώ όλη η οικογένεια και οι φίλοι απλώνονται χωρίς όριο και ατελείωτες συζητήσεις, επιτραπέζια παιχνίδια και τηλεόραση..!

Πηγή φωτογραφιών: http://www.buzzfeed.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates