Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέλετε να σπουδάσετε στο MIT (Massachusetts Institute of Technology) δωρεάν;

Πολλοί πιστεύουν ότι για να έχεις μια καλή εκπαίδευση πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία. Αυτό έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας αλλά, στις μέρες μας, πολύ λίγοι είναι αυτοί που έχουν περιουσία για να διαθέσουν. Υπάρχουν όμως τρόποι να βελτιώσετε τις γνώσεις σας χωρίς να ξοδέψετε ούτε ευρώ. Γιατί δεκάδες online Πανεπιστήμια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Απλά πρέπει να ανακαλύψετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς. Αυτά είναι 7 sites όπου μπορείτε να βρείτε δεκάδες online σχολές και να παρακολουθήσετε αυτή που σας ταιριάζει.

Coursera.org
Ένα site με πολλές δωρεάν σχολές που μπορείτε να φοιτήσετε. Οι σχολές του περιλαμβάνουν επιστήμες, τεχνολογία, επαγγέλματα υγείας, μηχανολογίας και πολλά άλλα. Με εύχρηστη μηχανή αναζήτησης για να βρείτε τη δική σας σχολή.

Udacity.com
Έχει έμφαση στην τεχνολογία και τις θετικές επιστήμες και το καλύτερο… σας δίνει και πτυχίο στο τέλος

Venture-lab.org
Σας δίνει πρόσβαση σε μια σειρά από online σχολές από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου του Stanford, το 3ο καλύτερο Πανεπιστήμιο στην Αμερική σύμφωνα με το Forbes. Προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο, εργασίες και στο τέλος ένα πιστοποιητικό συμμετοχής.

Class-central.com
To ClassCentral είναι ένα site που συγκεντρώνει όλα τα free MOOCs (Massive Open Online Course) από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής, όπως είναι το Stanford, το MIT και το Harvard. Για να μην ψάχνετε χωριστά.

Course Buffet.com
Πάνω από 500 online courses από αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια. Computer, Science, Βιολογία, Management, Τέχνες, Οικονομικά, Ιστορία. Ό,τι θέλετε να σπουδάσετε θα το βρείτε εδώ.

Oedb.org
Διαθέτει περισσότερα από 10.000 online courses από τα Πανεπιστήμια του MIT, του Michigan και το Johns Hopkins.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Φωτό από: en.wikipedia.org

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates