Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ;

Άξιζε τον κόπο;

Στις 17 Μαρτίου εδώ στο tsemperlidou.gr, γράφαμε για τον Γκάρεθ Μπέιλ γνωρίζοντάς τον ως έναν ποδοσφαιριστή που θα αφήσει εποχή, σε μια θέση που το σύγχρονο ποδόσφαιρο πάσχει από ποιοτικούς παίκτες. Αυτή του αριστερού μεσοεπιθετικού με καλό πόδι το αριστερό.

Λίγους μήνες αργότερα αποτέλεσε το απόλυτο σίριαλ του καλοκαιριού ως προς την μεταγραφή του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει έτοιμη να σπάσει το μεταγραφικό ρεκόρ του ποδοσφαίρου για τον Ουαλό. Η διοίκηση της Τότεναμ είτε για επικοινωνιακούς, είτε για πραγματικούς σκοπούς δεν ήθελε να τον παραχωρήσει φτάνοντας αρχικώς στο σημείο να αρνηθεί πρόταση ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο τον παίκτη να κάνει τα πάντα προκειμένου να συνεχίσει στην Μαδρίτη.

Η απόρριψη της πρότασης των 98 εκατομμυρίων, έφερε και ένα απειλητικό τηλεφώνημα της Αλ Κάιντα προς την διοίκηση της αγγλικής ομάδας κατηγορώντας την για απληστία και τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο για μια διοίκηση να κοστολογεί τόσο ψηλά έναν ποδοσφαιριστή.

Αυτή η μεταγραφή, αλλάζει κατά πολύ τον χάρτη του ισπανικού αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου, δημιουργώντας πολλές σκέψεις όσον αφορά την αγωνιστική χρονιά που μόλις έχει ξεκινήσει. Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστή στην παράδοση της να μαζεύει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική αγορά φιλοδοξεί με την τωρινή της ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους του Τσάμπιονς Λιγκ που λείπουν από την τροπαιοθήκη της εδώ και 11 χρόνια.

Ο Μπέιλ είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι ένας παίκτης διαφορετικός από τους άλλους, ωστόσο τα «στοιχήματα» για έναν βρετανό που αποχωρίζεται το «Νησί» αναζητώντας το ποδόσφαιρο εκτός αυτού δεν είναι με το μέρος του.

Τόσοι και τόσοι ποδοσφαιριστές έχουν αποτύχει εκτός αγγλικού πρωταθλήματος πηγαίνοντας σε ομάδες από την Ισπανία ή την Ιταλία λόγου χάρη.

Θα καταφέρει ο Μπέιλ να είναι εξίσου ανταγωνιστικός; Θα καταφέρει να κάνει την διαφορά (και) στην Ρεάλ Μαδρίτης; Θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα οι υπόλοιπες «βεντέτες» των Μαδριλένων; Θα είναι ίδια η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο; Θα μπορέσει ο Κάρλο Αντσελότι να διαχειριστεί τόσα μεγάλα ονόματα ταυτόχρονα στο ίδιο ρόστερ; Θα μπορέσει να αποτυπωθεί στο γήπεδο η χαώδης οικονομική διαφορά της Ρεάλ από τις υπόλοιπες ομάδες;

Όλες οι απαντήσεις των ποδοσφαιρικών ερωτημάτων θα γίνουν γνωστές εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι είναι υψηλοί. Τα αποτελέσματα; Θα μας δείξει η ιστορία…

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates