Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ΕΜΠΝΕΥΣΗ- ΒΑΣΩ ΦΑΤΟΥΡΟΥ - ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΟΝ ΤΟ ΖΗΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ FB

Πινελιές καλοκαιριού που ομορφαίνουν τη ζωή μας

Επιστροφή και πάλι στη βάση μας, υποδεχόμενοι τη νέα σεζόν. Γιατί να μην το κάνουμε με στυλ και ευδιαθεσία; Οκτώ ιδέες σας αυξάνουν τη δημιουργικότητα, σας βοηθούν να προσαρμοστείτε ευκολότερα στους ρυθμούς της πόλης και σας θυμίζουν όλα τα καλά στοιχεία των διακοπών που δεν λέτε να αποχωριστείτε με τίποτα!

1. Μεγάλες στρογγυλές πέτρες: Σε μερικές παραλίες, λίγο πιο μακριά από την ακτή, υπάρχουν ξεβρασμένες πέτρες σμιλευμένες και ελαφρώς μεγαλύτερες από όσες συναντούμε στην ακτογραμμή. Είναι ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο, που μπορούμε να τοποθετήσουμε στο σπίτι μας, στη βεράντα μας, δίπλα από τις γλάστρες μας, ή στο δάπεδο του μπάνιου μας. Πέραν από την αισθητική που αποπνέουν, οι πέτρες είναι καλό στοιχείο για το φενγκ-σούι, καθώς «εξασφαλίζουν» στην αύρα του σπιτιού σταθερότητα!

2. Βοτσαλάκια: Ζωγραφίστε τα σαν καμβάδες, με ανεξίτηλους μαρκαδόρους, ή με πινέλα, ή ακόμα και με μανό. Είναι διακοσμητικά που ομορφαίνουν το γραφείο σας, το χώρο εργασίας σας και το καθιστικό σας.

3. Άμμος: Η άμμος είναι άφθονη σε όλες τις παραλίες. Γυρίστε στην Αθήνα με σακουλάκια γεμάτα από άμμο, για να τη μεταφέρετε σε μπουκάλια χρωματιστά, ή για να γεμίσετε βάζα, όπου θα τοποθετήσετε κεριά ρεσώ.

4. Φωτογραφικά στιγμιότυπα: Μην αφήσετε τις φωτογραφίες σας να «θαφτούν» σε μια memory card. Τυπώστε τις καλύτερες στιγμές σας που έχει παγώσει ο φακός και στολίστε τις στο σπίτι σας, σε όμορφες κορνίζες. Οι ωραίες στιγμές πρέπει να «φαίνονται» για να μας θυμίζουν μικρές αναπνοές ευτυχίας, μέσα στην καθημερινότητά μας.

5. Καλοκαιρινή συνταγή: Βάλτε στο τραπέζι σας το φαγητό που δοκιμάσατε στις διακοπές σας και σας ξετρέλανε! Προσθέστε τη συνταγή αυτή από το καλοκαίρι στη δική σας ατζέντα μαγειρικής! Έτσι κάθε φορά που θα τη γεύεστε, θα θυμάστε κάτι από τις θερινές σας αποδράσεις.

6. Αναμνηστικά: Στολίστε στο σπίτι τα αναμνηστικά που πήρατε από τα τουριστικά μαγαζάκια, είτε πρόκειται για απλά μαγνητάκια, είτε για βάζα με τοπικές μαρμελάδες. Είναι μικρά πραγματάκια που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση.

7. Καλοκαιρινές φιλίες: Διατηρήστε τις καινούριες επαφές που κάνατε στις διακοπές σας, οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε δυνατές φιλίες! Μπορεί ο καλοκαιρινός έρωτας να έχει ημερομηνία λήξης, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις φιλικές σχέσεις!

8. Αναμνήσεις: Γράψτε σε μια κόλλα χαρτί τα highlights των διακοπών, που σας έκαναν να γελάσετε με την ψυχή σας, ή να νιώσετε μοναδικά και κολλήστε την στο ψυγείο! Στις δύσκολες μέρες, θα σας δίνουν αφορμή για ένα αυθόρμητο χαμόγελο.

Φωτό από: www.sxc.hu

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates