Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
coca cola

Το όνομά μου πάνω σε κουτί Coca – Cola

Δεν το τύπωσα εγώ. Η Coca – Cola το έκανε!

Είχα δει φευγαλέα σε ένα κατάστημα ένα κόκκινο κουτί «σαν» της Coca Cola που έγραφε «Μαρία»! Φαντάστηκα ότι είναι ένα promotion, ένα αστείο, κάτι πρωτότυπο και ανεξήγητο για μένα. Αλλά δεν με λένε Μαρία και δεν έδωσα συνέχεια.

Ώσπου η φίλη μου η Σοφία, μου χάρισε ένα κουτάκι, το δικό μου κουτάκι με το δικό μου όνομα επάνω: «Κατερίνα». Ένα κουτάκι που δεν «έμοιαζε», αλλά ήταν της Coca Cola, ήταν «Κατερίνα» πάνω στο κόκκινο εμπορικό κανονικό προϊόν. Α! τώρα δεν έδωσα μόνο σημασία. Γέλασα! Χάρηκα! Το έβαλα στο ψυγείο και το καμαρώνω!

Όσο κι αν είσαι «υπεράνω», το να βλέπεις την ωραιότερη λέξη του κόσμου, το όνομά σου, τυπωμένο στη συσκευασία, σε ένα κουτί Coca Cola, νιώθεις όμορφα. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στα χέρια μου προϊόν με τυπωμένο το όνομά μου επάνω! (μετά την τούρτα γενεθλίων μου).

coca cola

Φέτος το καλοκαίρι, εκατομμύρια συσκευασίες του πασίγνωστου αναψυκτικού φιλοξενούν τα πιο δημοφιλή Ελληνικά ονόματα. Ονόματα όπως Μαρία, Άγγελος, Άννα, Νίκος, Κώστας, Μάρκος.

Μπορεί η Nike να σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις το δικό σου μοναδικό ζευγάρι παπουτσιών, μπορεί οι επώνυμες γυναικείες τσάντες πολυτελείας να τυπώνουν τα αρχικά σου στη μέσα πλευρά της φόδρας, όμως η Coca Cola σου δίνει τη χαρά να απολαύσεις το όνομά σου δροσερό ή να στείλεις «μήνυμα» στους φίλους σου με το δικό τους κουτάκι και τυπωμένο επάνω το δικό τους όνομα.

Η παρέα μοιράζεται την προσωπική της στιγμή διασημότητας! Και έτσι μένουν όλοι ευχαριστημένοι, αφού καθένας έχει το δικό του, στην κυριολεξία δικό του, προσωπικό προϊόν.

Κρίμα αν σε λένε Αβέρκιο, θα δυσκολευτείς να βρεις το όνομά σου! Να και μια φορά που επωφελούμαστε, επειδή το όνομά μας είναι διαδεδομένο και όχι σπάνιο.

Φωτό: Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates