Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Did you read;

Μερικές πόλεις στον κόσμο είναι το όνειρο το καλλιτέχνη ή του συγγραφέα. Μια από αυτές είναι και το Πόρτλαντ, στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Είναι μια από τις πόλεις που ζει και κοιμάται διαβάζοντας. Οι κάτοικοί της είναι fans των βιβλίων αλλά και οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν αυτή την φιλολογική ατμόσφαιρα.

Υπάρχει στην πόλη ένα ξενοδοχείο που σου προσφέρει τη δυνατότητα να κοιμάσαι σε δωμάτια που έχουν βιβλιοθήκες με βιβλία υπογεγραμμένα από τους συγγραφείς τους. Νιώθεις μεγάλη χαρά και δέος να ξέρεις ότι κοιμάσαι στο ίδιο μέρος όπου κοιμήθηκαν προηγουμένως διάσημοι συγγραφείς.

Στην ίδια πόλη το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο μόνο του διαθέτει 80.000 τόμους βιβλίων προς πώληση από τα ράφια και από το site του, με πελάτες 3.000 άτομα.

Δείτε μια διαφήμιση που έχουν φτιάξει οι πρωταγωνιστές μιας τηλεοπτικής σειράς που λέγεται Portlandia και προβάλλεται στο κανάλι IFC του Πόρτλαντ.

Δείχνει πόσο πολύ διαβάζουν τα πάντα οι δύο πρωταγωνιστές. Κάθε βιβλίο, άρθρο, εφημερίδα ή περιοδικό τα διαβάζουν όλα. Αλλά, μόλις πληροφορηθούν ότι υπάρχουν κάποια νέα στο freepress, θα τρέξουν να βρουν την εφημερίδα και θα τους χτυπήσει αυτοκίνητο γιατί δεν βλέπουν το φανάρι που είναι κόκκινο και που γράφει “dontwalk”.

«Καλά, δεν ξέρεις να διαβάζεις» ακούγεται μια φωνή (υπονοώντας το φανάρι του δρόμου που γράφει «μην προχωράς»). 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates