Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Κρέμασε τα παπούτσια του ο Κώστας Τσαρτσαρής {VIDEO}

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Κώστας Τσαρτσαρής {VIDEO}

Το μπάσκετ, όπως και όλα τα ομαδικά σπορ περικλείει στον τρόπο παιχνιδιού του, δυο περιπτώσεις αθλητών. Τους ηγέτες, και την δεύτερη γραμμή παικτών που είτε είναι ρολίστες, είτε είναι υπαρχηγοί, είτε προσθέτουν αυτό που λείπει για να δέσει το μπασκετικό «γλυκό».

Στην περίπτωση του Κώστα Τσαρτσαρή, βλέπουμε μια προσωπικότητα που έχει βρεθεί και στις δυο πλευρές. Και σε αυτή που πλαισίωνε ένα ικανότατο ρόστερ δίνοντας μυαλό και ουσία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά και ως ηγέτη, μιας και η φετινή χρονιά βρήκε μόνον εκείνον και τον Διαμαντίδη να παραμένουν από την παλιά φουρνιά.

Το κείμενο θα μπορούσε να λήξει εδώ, αν απλώς αναφέραμε πως ο Κώστας Τσαρτσαρής έχει κατακτήσει 22 τίτλους. Ελληνικά πρωταθλήματα και Κύπελλα, Ευρωλίγκα αλλά και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική.

Τι θα μου μείνει από αυτόν τον παίκτη; Αυτό που λείπει από τους περισσότερους σύγχρονους μπασκετμπολίστες. Το μυαλό του αθλήματος, το έμφυτο ταλέντο που επισκιάζει την έλλειψη φυσικών προσώπων. Θα μου λείψει η έξυπνη πάσα που αποσυντονίζει μια ομάδα, το ωραίο μακρινό σουτ, και η γρήγορη αντίληψη για την πορεία της μπάλας που θα τον φέρνει να έχει πλεονέκτημα στο ριμπάουντ.

Πολλές φορές, όταν αποσύρεται ένας παίκτης γίνεται επίκληση στο ήθος του, ωστόσο η συχνή αναφορά σε αυτό, χάνει πολλές φορές την αξία της. Για τον χαρακτήρα του Κώστα Τσαρτσαρή ως αθλητή, το ήθος είναι κάτι που περισσεύει μιας και ποτέ δεν υπήρξε προκλητικός, ποτέ δεν έκανε εμπρηστικές δηλώσεις, ποτέ δεν είχε άσχημες αντιδράσεις ούτε καν εν βρασμώ ψυχής, αποδεικνύοντας πως ήταν ένας άριστος επαγγελματίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθήστε εξαιρετικά σουτ, εντυπωσιακά καρφώματα και εμφατικές τάπες από έναν αθλητή που αποχαιρέτισε τα παρκέ.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates