Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ποιες είναι οι πιο δυναμικές γυναίκες της τεχνολογίας;

Ποιες είναι οι πιο δυναμικές γυναίκες της τεχνολογίας;

Είναι πρωτοποριακές, ταλαντούχες και έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν ιστορία με τα καινοτόμα start ups τους. Γνωρίστε μερικές από τις πιο δυναμικές γυναίκες της τεχνολογίας.

Jennifer Lum – Adelphic Mobile
Η Lum έχει ήδη στο ενεργητικό της 3 επιτυχημένα start ups, τα οποία πούλησε σε μεγάλες εταιρίες, μία από τις οποίες είναι η Apple. Το νέο της εγχείρημα Adelphic Mobile, προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να προβάλλει διαφημίσεις στα κινητά των καταναλωτών, την κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο χώρο. Η λύση της Adelphic Mobile είναι ένας συνδυασμός από πρωτοποριακές τεχνολογίες στόχευσης του κοινού και προγνωστικών αναλύσεων. Η εταιρία χρηματοδοτήθηκε πρόσφατα με $12εκ. από το επενδυτικό σχήμα Matrix Partners και τη Google Ventures και διαχειρίζεται πάνω από 20δις ad requests κάθε μήνα. Η Lum είναι ταυτόχρονα στο MIT και επενδύτρια σε 12 ακόμα νέες εταιρίες.

Prita Uppal – Hooked
H Google κοντεύει να φτάσει το 1εκ. applications στο App Store, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να ξεθάψετε ή να ανακαλύψετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει. Μην ανησυχείτε όμως! Υπάρχει το Hooked της Uppal. Μία πλατφόρμα που σας προτείνει διάφορα παιχνίδια ανάλογα με τις προτιμήσεις παιχνιδιών που κάνατε στο παρελθόν. Το Hooked έχει ήδη 4.5εκ. downloads και οι χρήστες του, εγκαθιστούν κατά μέσο όρο 12 παιχνίδια την εβδομάδα. To 2013, η Prita Uppal σχεδιάζει να επεκτείνει το Hooked σε περισσότερες πλατφόρμες, όπως το iOS.

Amy Sheng – CellScope
Πολύ σύντομα θα μπορείτε να φωτογραφήσετε με το iPhone σας, το αυτί του παιδιού σας που κλαίει και να στείλετε τη φωτογραφία κατευθείαν στο γιατρό για διάγνωση. Σύμφωνα με την Sheng, αυτό είναι μόνο η αρχή. Οι μηχανικοί και οι προγραμματιστές της εταιρίας CellScope, εργάζονται ασταμάτητα για να δημιουργήσουν προσιτά αξεσουάρ για το iPhone που θα κάνουν μια σειρά από παρόμοια πράγματα. Η χρήση αυτών των εργαλείων θα είναι ιδιαίτερα εύκολη και θα δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα να μαθαίνει άμεσα το ιστορικό του ασθενούς. Το λανσάρισμα του Smart Otoscope θα γίνει μέσα στο 2013 και η Amy Sheng δηλώνει ότι ο απώτερος σκοπός της, είναι να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό kit πρώτων βοηθειών για το σπίτι.

Susan Feldman & Alison Pincus – One Kings Lane
Δύο πολύ ταλαντούχες designers που το 2009 αποφάσισαν να επενδύσουν τις αποταμιεύσεις τους, στη δημιουργία του One Kings Lane, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με πρωτότυπα είδη διακόσμησης για το σπίτι. Σήμερα έχει πάνω από 6εκ. εγγεγραμμένους χρήστες και το 25% του τσίρου προέρχεται από αγορές μέσω κινητού. Το One Kings Lane έχει 350 εργαζόμενους, το 2012 είχε $200εκ. πωλήσεις, διπλάσιες από το 2011. H Fedman, με πολλά χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της μόδας, είναι υπεύθυνη για τις αγορές ενώ η Pincus, έμπειρη blogger και άνθρωπος των media, είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική και τις συνεργασίες. Ένα πολλά υποσχόμενο δίδυμο.

Alexa von Tobel – LearnVest.com
Η Alexa von Tobel σπούδαζε στο Harvard Business School το 2008 όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό επιχειρηματικών ιδεών. Η ιδέα της; Προσιτές χρηματοοικονομικές συμβουλές για νέες γυναίκες που θέλουν να έχουν προσωπικά τον έλεγχο των χρημάτων τους. Παραιτήθηκε από τη γνωστή επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley και επένδυσε τις οικονομίες στο Learn Vest. Το Learn Vest έχει εξελιχθεί σε ένα site χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, που φέρνει σε επαφή γυναίκες και άντρες με μια in-house ομάδα εξειδικευμένων και πιστοποιημένων οικονομικών Συμβούλων (Certified Financial Planners – CFPs). Οι χρέωσεις ξεκινούν από $19 το μήνα όταν η μέση χρέωση ενός Certified Financial Planner είναι $250-$350 την ώρα και το site προσφέρει απεριόριστη τηλεφωνική και email υποστήριξη.

Φωτό από: www.inc.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates