Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Οι 5 διάσημοι αθλητές με εκκεντρικό χαρακτήρα...{VIDEO}

Οι 5 διάσημοι αθλητές με εκκεντρικό χαρακτήρα…{VIDEO}

Ο αθλητισμός είναι πολλά παραπάνω πράγματα από την ενασχόληση με ένα σπορ εντός σταδίων και γηπέδων. Είναι τρόπος ζωής. Υπάρχουν αθλητές που πέραν του αθληματός τους, έχουν κάνει επάγγελμα και την εκκεντρική παρουσία. Αποτέλεσμα αυτού, είναι το να απασχολούν τον κόσμο και τα φώτα της δημοσιότητας και εκτός γηπέδων. Θυμόμαστε 5 από αυτούς που μας έχουν κάνει να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό…

1)Τζορτζ Μπεστ.

Σίγουρα μέσα στους 10 μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η απουσία του μετά τον χαμό του, είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός της Γιουνάϊτεντ, ήταν ο πρώτος «σταρ» που έβγαλε το ποδόσφαιρο. Ό,τι και να έκανε, δεν ήταν επιτηδευμένο. Οι ατάκες του, μνημιώδεις.

Ο Μπεστ ήταν ένας παίκτης που λάτρευες να βλέπεις στο γήπεδο, ακόμη και αν ήταν ξενύχτης. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τζόρτζι, πήγαινε απευθείας στους αγώνες μετά από μεθύσι. Δυστυχώς, είχε γίνει αλκοολικός και αυτό ήταν κάτι που του έδωσε και τη χαριστική βολή. Παρόλα αυτά, ο Μπεστ παραδέχτηκε: «Κάποτε αποφάσισα να κόψω το ποτό. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου». Οι ατάκες του, αφορούσαν τους πάντες και τα πάντα. Άλλες ατάκες που αποδείκνυαν τον έξυπνο και εκκεντρικό του χαρακτήρα, όπως «Αν εξαιρέσεις ότι δεν ξέρει να τριπλάρει, να σουτάρει πάνω στην τρίπλα, να μπαίνει στην περιοχή και να σκοράρει, ναι ο Μπέκαμ είναι ένας μεγάλος παίκτης» και «Αν ήμουν πιο άσχημος ή το ίδιο άσχημος με τον Πελέ, θα ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», έμειναν στην ιστορία ενός πραγματικού θρύλου εντός και εκτός γηπέδων.

2) Ρόϊ Κιν.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και μάλιστα, αρχηγός της. Με την ομάδα του Ολντ Τράφορντ, κατέκτησε τα πάντα, εκτός από την ωριμότητα. Σε δηλώσεις που έχει κάνει, έχει παραδεχτεί ότι έχει χαλάσει σε ένα βράδυ 20.000 λίρες και πολλά του βράδια περιείχαν ταξίδια για να γνωρίσει κάποια γυναίκα και μετά να επιστρέψει πίσω. Ένα πρωινό, έκθαμβος κάποιος οπαδός της Γιουνάϊτεντ, ξύπνησε τον Κιν για να του ζητήσει αυτόγραφο. Ο Κιν, σηκώθηκε από το παγκάκι…στο οποίο είχε περάσει το hangover του και πήγε απευθείας…στην προπόνηση. Σε ένα ντέρμπι μεταξύ Γιουνάϊτεντ και Σίτυ, ο Χάαλαντ τραυμάτισε πολύ άσχημα τον αρχηγό των Μπέμπηδων και μάλιστα, ειρωνικά του έλεγε να σηκωθεί και να συνεχίσει. Έναν χρόνο μετά, (τόσο πήρε η αποθεραπεία του Κιν) ο Ιρλανδός παίκτης την είχε στημένη στον Χάαλαντ. Τον χτύπησε εκτός φάσης, του προκάλεσε τεράστια ζημιά και πήγε από πάνω του λέγοντάς του «Έλα, δεν έγινε τίποτε, σήκω τώρα να παίξεις».

3) Μάριο Μπαλοτέλι.

Μεγάλο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου, που δυστυχώς μένει πίσω σε εξέλιξη, τουλάχιστον εντός γηπέδων. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, έχει απασχολήσει περισσότερες φορές για το τί κάνει έξω από το χορτάρι, παρά για το τί κάνει μέσα σε αυτό. Όταν ήταν παίκτης της Ίντερ, ο Μουρίνιο είχε πει πως θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος επιθετικός στον κόσμο εάν έκανε μια εγχείριση εγκεφάλου. Είτε έχει βαμμένη μια λωρίδα μαλλιών, είτε όχι, ο «Σούπερ Μάριο», ακούγεται για τις ακραίες εξόδους του μετά τα μεσάνυχτα, για το ότι έκαψε το σπίτι του …παίζοντας στην κυριολεξία με τη φωτιά, για τεστ DNA για την αναγνώριση πατρότητας παιδιών και για το μπλουζάκι που έχει κάτω από τη φανέλα του και με καμάρι το δείχνει όταν θυμηθεί οτι είναι ποδοσφαιριστής. Το μπλουζάκι, γράφει «Why always Me?»…

4) Ντένις Ρόντμαν.

Αιώνιος…έφηβος. Ο Ντένις Ρόντμαν είναι πλέον παλαίμαχος καλοθοσφαιριστής. Διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του, κι όμως, είναι ακόμη σα να παίζει στα παρκέ του ΝΒΑ. Οι διαιτητές, τον παρακαλούσαν να βγάλει τα σκουλαρίκια του από τα αυτιά και από τη μύτη για να μπορέσει να παίξει μπάσκετ και εκείνος αντιδρούσε πεισματικά. Τί να πει κανείς για το τριαρο-τεσσάρι των Πίστονς και των Μπουλς; Ότι έσπασε το πόδι ενός κάμερα-μαν επειδή μαγνητοσκοπούσε την πτώση του στο παρκέ; Ότι προκάλεσε τον Μάϊκ Τάϊσον σε αγώνα μποξ και…έφυγε με δαγκωμένο αφτί και μελανιές; Τα μαλλιά του, φάινεται να άλλαζαν χρώμα ανάλογα…με τη διάθεσή του. Κόκκινα, φούξια, πράσινα και σε περιπτώσεις που ήθελε να παραστήσει το σοβαρό, προτιμούσε την ξανθιά βαφή.

5) Κρις Άντερσεν

Ο πρώην σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς και νυν των Μαϊάμι Χιτ, είναι από εκείνους που έλκει τις κάμερες αλλά και τις αθλητικές πένες σε όλον τον κόσμο. Μια ιστορία που αφορά την πρώην γυναίκα του και η οποία δεν ξέρουμε αν επαληθεύεται, ξεπερνά τα όρια της πλάκας και της εκκεντρικής του παρουσίας. Όπως και να έχει, αρκεί κανείς να δει την κόμμωσή του. Το παρατσούκλι του εδώ και καιρό, είναι «Birdman», καθώς τα μαλλιά του, όντως θυμίζουν κάτι…μη ανθρώπινο. Ο λαιμός του είναι στην κυριολεξία γεμάτος τατουάζ, όπως και το υπόλοιπο σώμα του. Όταν δεις μια φάση που έχει ένταση, δε γίνεται να λείπει από αυτήν ο Άντερσεν που είναι μόνιμα θυμωμένος. Πολλές φορές, το αν και το πόσο αλκοόλ έχει καταναλώσει, απασχολεί περισσότερο από το πόσα ριμπάουντ «κατέβασε». Για να αποδίδουμε όμως δίκαια κρίση, ο Άντερσεν είναι ένας σπουδαίος πάικτης…όταν το θυμάται.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates