Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Οι καλύτερες φάρσες του YouTube! {VIDEO}

Οι καλύτερες φάρσες του YouTube! {VIDEO}

Απολαύστε μερικές από τις πιο πρωτότυπες φάρσες που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και τα views του κοινού στο Youtube!

YouTube Challenge – I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy
Ο γνωστός αμερικανός κωμικός Jimmy Kimmel, πρότεινε στους γονείς να κάνουν μία πρωτότυπη φάρσα στα παιδιά τους και να βιντεοσκοπήσουν τις αντιδράσεις. Οι γονείς είπαν στα παιδιά τους ότι τους έπιασε μια λαχτάρα για γλυκό και έφαγαν τα γλυκά που είχαν μαζέψει τα παιδάκια τη νύχτα του Halloween. Περιττό να σας πούμε ότι έπεσε πολύ κλάμα!

Pepsi MAX & Kyrie Irving Present: “Uncle Drew”
H Pepsi θέλοντας να προωθήσει την Pepsi Max έστησε αυτή τη φάρσα με κεντρικό ήρωα τον διάσημο μπασκετμπολίστα των Cleveland Cavaliers του NBA, Kyrie Irving. Ο Irving μεταμφιέστηκε σε γεροντάκι και ξαμολήθηκε στα γηπεδάκια της γειτονιάς, προσποιούμενος ότι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Στην αρχή ήταν λίγο μουδιασμένος αλλά μόλις ζεστάθηκε, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του!

Golden Eagle Snatches Kid
Ξαφνικά, ένας αετός αρπάζει ένα παιδάκι σε κάποιο πάρκο του Montreal. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή, το παιδάκι πέφτει από τα νύχια του και σώζεται. Το video όμως ήταν μια καλοσχεδιασμένη απάτη των Antoine Seigle, Félix Marquis-Poulin, Loïc Mireault και Normand Archambault, φοιτητών στο Centre NAD (National Animation and Design Center). Τόσο ο αετός όσο και το παιδάκι είναι 3D animation που ενσωματώθηκαν στο video αργότερα.

Gorilla Scare Prank Catches NFL Prospects Off Guard
Οι αθλητές του Αμερικάνικου Football, φημίζονται για τη δύναμη και το πόσο σκληροτράχηλοι είναι. Μια ομάδα υποψηφίων για να αγωνιστούν στο NFL (National Football League) έκανε κάποια εργομετρικά test, όταν τους ανακοίνωσαν ότι ένας γορίλας δραπέτευσε από τον κοντινό ζωολογικό κήπο. Όλοι το έπαιζαν cool μέχρι που έκανε την εμφάνισή του ο γορίλας. Και οι αντιδράσεις δεν ήταν και πολύ θαρραλέες.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates