Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Χειροποίητη Λαμπάδα με φαντασία και μεράκι!

Χειροποίητη Λαμπάδα με φαντασία και μεράκι!

Στα καταστήματα θα βρεις πολλές λαμπάδες για το βαφτιστήρι σου, ή και για εσένα, σε διάφορα μεγέθη, χρώματα, θέματα και τιμές. Σκέφτηκες ποτέ όμως ότι μπορείς να φτιάξεις μια χειροποίητη λαμπάδα με τα ίδια σου τα χέρια, με λιγότερο κόστος και, κυρίως, διασκεδάζοντας; Τα απαραίτητα υλικά σου είναι η δημιουργική σκέψη, καθώς αυτή θα σε οδηγήσει σε ένα αποτέλεσμα που θα σε ενθουσιάσει!

Βήμα 1ο:

Χρειάζεσαι τη βάση σου: αυτή είναι το κερί σου. Μπορείς να διαλέξεις το κλασικό κερί λαμπάδας, που έχει μια επαρκή διάμετρο για να τοποθετήσεις το θεματικό σου διακοσμητικό, σε όποιο χρώμα θέλεις. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις δυο λεπτά κεριά που θα τα δέσεις δίπλα – δίπλα. Αν θες κάτι πιο εντυπωσιακό, μπορείς να κάνεις ένα μπουκέτο από 5-6 λεπτά κεριά, δεμένα μεταξύ τους.

Βήμα 2ο:

Κορδέλες! Χρώμα πάλι στην επιλογή σου, όπως και το πάχος τους, αλλά και το στυλ υφάσματος (μεταξωτές, δερμάτινες, βελούδινες κτλ). Δένετε τις κορδέλες με φαντασία σίγουρα στο κέντρο του κεριού (ή των κεριών) και έπειτα μπορείτε να βάλετε διακοσμητικούς φιόγκους πιο ψηλά ή λίγο πιο πάνω από τη λαβή (από το μέρος που θα την κρατάτε).

Βήμα 3ο:

Ήρθε η ώρα να βάλεις τη φαντασία σου στο μάξιμουμ – τι θέμα θες να έχει η λαμπάδα σου; Μπορείς να κολλήσεις διακοσμητικό αντικείμενο όπως καραβάκι, άγκυρα, κόσμημα σε αλυσίδα, παιχνίδι, σταυρό, σβούρες, πασχαλίτσες, πεταλούδες, κουμπιά, λουλούδια κτλ.. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρυσόσκονη ή αν θες κάτι πιο διακριτικό, κολλάζ από εφημερίδες, ή κομμάτια υφάσματος (καρό κτλ). Ως μέσο για τις κολλήσεις ενδείκνυται υγρή σιλικόνη, για σταθερό αποτέλεσμα.

Βήμα 4ο:

Εδώ προσθέτεις τις τελευταίες πινελιές – λίγα κομμάτια από τούλι, ή στρας Swarovski διάσπαρτα στο σώμα του κεριού. Φυσικά μπορείς και να ζωγραφίσεις επάνω του (αρκεί να μην χρησιμοποιήσεις πρόσθετα διακοσμητικά).

Η Λαμπάδα σου είναι έτοιμη, όπως πρέπει να είναι και η φωτογραφική σου μηχανή – έτοιμη για λήψη! Τις περισσότερες φορές φανταζόμαστε κάποια εγχειρήματα πολύ δυσκολότερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Το μόνο που μένει είναι να διαφημίσετε τη δημιουργία σας στους φίλους σας, παροτρύνοντάς τους να μπουν και οι ίδιοι σε αυτή τη δημιουργική και διασκεδαστική διαδικασία!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates