Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ποιος ξεπέρασε τα 25 δισεκατομμύρια downloads τραγουδιών;

Ποιος ξεπέρασε τα 25 δισεκατομμύρια downloads τραγουδιών;

Μα φυσικά η Apple, που έσπασε άλλο ένα ψηφιακό ρεκόρ ανακοινώνοντας πρόσφατα ότι οι πωλήσεις του iTunes Store ξεπέρασαν τα 25δις τραγούδια από την ημέρα της ίδρυσής του, το 2003!!!

Σύμφωνα με τον Eddy Cue, Senior Vice President of Internet Software and Services της Apple, αυτό σημαίνει ότι το iTunes Store είχε κατά μέσο όρο 15.000 downloads το λεπτό, από έναν κατάλογο με 26 εκατομμύρια τραγούδια σε πάνω από 119 χώρες!

Όπως συνηθίζει να κάνει με όλα της τα ρεκόρ, η Apple πρόσφερε στον τυχερό χρήστη μια δωροεπιταγή αξίας €10.000. Ο τυχερός είναι ο Phillip Lüpke από την Γερμανία και κατέβασε το τραγούδι Drums” (Goksel Vancin Remix) του Chase Buch.

Ο αριθμός των downloads αυξήθηκε κατά πολύ από τη στιγμή που η Apple ανακοίνωσε τα λανσάρισμα του iTunes Store σε 56 νέες αγορές τον περασμένο Δεκέμβριο.

Επίσης, η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατέγραψε πάνω από 40 εκατομμύρια downloads εφαρμογών από το App Store. Τα μισά από αυτά έγιναν μέσα στο 2012 και οι λογαριασμοί των χρηστών ξεπέρασαν τα 500 εκατομμύρια!

Φωτό από: www.applegazette.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates